De fyras tecken och 12 andra noveller Prøvelyt

De fyras tecken och 12 andra noveller

Prøv gratis

De fyras tecken och 12 andra noveller

Oplæser:
Tomas Löfdahl
Lydbog
E-bog

Hur gick det egentligen till när miss Mary Morstan förlorade sin far? Omständigheterna är minst sagt mystiska och ingen verkar kunna reda ut vad det var som faktiskt hände. Men när Mary flera år senare plötsligt mottar ett underligt brev, tillsammans med 6 stycken pärlor, så står det klart att det kalla fallet behöver få en lösning. Till hennes undsättning kommer mästerdetektiven Sherlock Holmes som även denna gång fått en riktigt svår nöt att knäcka.

Förutom romanen "De fyras tecken" (1890) innehåller denna bok även Sir Arthur Conan Doyles sista novellsamling om Sherlock Holmes. Samlingen består av 12 stycken noveller och publicerades för första gången år 1927.

Sir Arthur Conan Doyle (1859-1930) var en skotsk författare. Han är mest känd för sina böcker om detektiven Sherlock Holmes.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Noveller
Originaltitel:
The Sign of Four
Oversætter:
Tomas Löfdahl

Mere info om lydbogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2017-11-23
Længde:
3T 54M
ISBN:
9789185637065

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Anncona Media AB
Udgivet:
2018-01-17
ISBN:
9789176056912

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"