Där kyrkklockorna tystnat Prøvelyt

Där kyrkklockorna tystnat

Prøv gratis

Där kyrkklockorna tystnat

Oplæser:
Magdi Saleh
Lydbog
E-bog

Efter ett storskaligt attentat mot EU:s högkvarter hittas underrättelseoperatören Axel Hägerstedt medvetslös bland de rykande ruinerna. I de spanska territorierna på Nordafrikas kust har gränskontrollerna brutit samman och väpnade grupper utmanar den rådande samhällsordningen. Jakten på förövarna inleds i ett kaotiskt Bryssel, skrupulösa politiker lägger skulden på säkerhetstjänsten och Axels agerande hamnar under lupp.
Där kyrkklockorna tystnat är en högaktuell politisk thriller. Det är andra boken i en trilogi och fristående uppföljare till Skymning över Europa som nominerades till Europeiska bokpriset

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Hoi Audio
Udgivet:
2019-07-31
Længde:
9T 45M
ISBN:
9789176977019

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Hoi Förlag
Udgivet:
2019-05-21
ISBN:
9789175577647

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"