PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
17 Anmeldelser
3.82
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
6T 54M

Cold turkey – En vuxensaga

Forfatter: Ola Brising Oplæser: Ola Brising Lydbog og E-bog

Vem är den märklige illusionisten Pseudomorfos som plötsligt dyker upp på den stora stadens tågstation och får fart på finanserna för den undergångsdömda nattklubben Cold Turkey? Är ägaren Karl en riktig karl och kommer hans fru Emma någonsin att finna lyckan? Kan man lära sig att stoppa tiden genom att studera mystikern Gurdjieff och den nazistiska avsomnade forskningsstiftelsen Ahnenerbes arbete? Styrs världen egentligen av tolv dansande gudar och finns det atlaiter som går runt mitt ibland oss? Är det verkligen möjligt att Jesus i sin nuvarande reinkarnation är en äldre alkoholiserad kvinna som tröttnat på livet efter att ha blivit sviken och sårad av sitt livs stora kärlek? Vad gjorde hon med David Bowie i Berlin 1977? Och vad fan har Jultomten med saken att göra?

Cold Turkey - en vuxensaga är en filosofisk relationsroman och framtida klassiker i vilken ödet får en hel del hjälp på traven genom avancerade vuxna nöjen.

Boken är skriven av journalisten Ola Brising som tidigare skrivit Jackie Ferms självbiografi Rövardotter och True Crime-biografin Svartenbrandt - Sveriges farligaste man.

© 2019 Storyhood (Lydbog) ISBN: 9789198566840 © 2020 Storyhood (E-bog) ISBN: 9789198566819

Opdag mere af