Cinéma Vérité Prøvelyt

Cinéma Vérité

Prøv gratis

Cinéma Vérité

Forfatter:
Erik Lindholm
Oplæser:
John Pekkari
Lydbog

Efter åratal av filmintresse har Björn svårt att skilja på vad som är verkligt och vad som är på låtsas. Under sitt första år som lärare på en förortsskola lär den unge mannen sig skillnaden. Ibland den hårda vägen.

I Stockholm visar sig en helt ny värld för honom som kommer från en liten stad i Lappland. Det är en värld där läraren måste arbeta för sin respekt, där eleverna pratar olika språk och där livet inte alltid är så enkelt som han tidigare erfarit.

"Cinéma Vérité" ger en fascinerande läsupplevelse om mångfald, verklighetsuppfattning och film. Romanen är som titeln antyder en blandning av dikt och verklighet.

Erik Lindholm har tidigare utgivit ett tiotal böcker, bl.a. "Den osannolike FN-soldaten i Katanga" och "Vi som stod kvar på bron".

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Bookea
Udgivet:
2021-12-13
Længde:
4T 59M
ISBN:
9789189468344

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"