Chevy Prøvelyt

Chevy

Prøv gratis

Chevy

Forfatter:
Amanda Tartt
Oplæser:
Hanna Lund
Lydbog
E-bog

'Too fucking hot', sa han och vred upp skruvkorken på vattenflaskan också. Han vände ansiktet uppåt och lät vattnet rinna över huvudet, ned över halsen och bröstet innan det fortsatte in under snickarbyxorna.

'Too fucking good', sa han när han knäppte upp spännena strax nedanför axlarna och lät framsidan falla ned över skrevet.

Sanna kunde se att han sneglade på henne. När han såg att hon lagt märke till hans blick, gav han henne en blinkning som kanske inte var helt oskyldig, eller så spelade han med henne, drev med den lust han måste ha sett i hennes ögon.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Erotik

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lusthuset
Udgivet:
2016-11-24
Længde:
1T 13M
ISBN:
9789176978665

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lusthuset
Udgivet:
2016-11-17
ISBN:
9789175570877

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"