Charles Manson - Jag är "Nobody" Prøvelyt

Charles Manson - Jag är "Nobody"

Prøv gratis

Charles Manson - Jag är "Nobody"

Forfatter:
Per Stern
Oplæser:
Susanne Barklund
Lydbog
E-bog

Först som vuxen fick Charles Manson en egen familj. En dysfunktionell familj. Hans kvinnor lydde blint när han i slutet av 1960-talet fick han dem att utföra en rad mord.
1970 står han i en rättssal i Los Angeles och håller sitt försvarstal, åtalad för att ha beordrat några av de mest omskrivna brotten i USA:s historia.
- Jag har ätit ur era soptunnor för att klara mig undan fängelse. Jag har burit era avlagda kläder… Jag har gjort mitt bästa för att klara mig i er värld och nu vill ni döda mig… Ni vill döda mig? Ha! Jag är redan död, det har jag varit i hela mitt liv.

CHARLES MANSON - JAG ÄR 'NOBODY' är en artikel som ursprungligen publicerades i Misstänkt 2010.

Per Stern är frilansjournalist och översättare. Skriver reportage, porträtt och historiska artiklar för en rad tidskrifter.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel Dox
Udgivet:
2017-08-07
Længde:
18M
ISBN:
9789177618720

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Storytel Dox
Udgivet:
2017-08-07
ISBN:
9789177618775

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"