1532 Anmeldelser
3.99
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
10T 42M

Brevet

Forfatter: Kathryn Hughes Oplæser: Susanna Helldén Lydbog og E-bog

Tina Craig är gift med en våldsam man. Varje ledig timme hon har försöker hon arbeta för att samla ihop tillräckligt med pengar för att en dag lämna honom. För att helt kunna undvika hemmet arbetar hon också volontärt på en second hand-butik för välgörenhet.

En dag när hon söker igenom fickorna på en gammal kavaj hittar hon ett brev. Det är förseglat och frankerat. Tina öppnar och läser brevet ett beslut som kommer att förändra hennes liv för all framtid.

I en annan tid och ett annat liv: Billy Stirling har insett att han varit en riktig idiot, men nu ska han försöka ställa allt till rätta. Den 4:e september 1939 sätter han sig ner och skriver ett brev som han hoppas kommer att förändra framtiden. Det gör det också på många fler sätt än han kan ana.

Brevet berättar två parallella historier om två kvinnor. De är födda med flera decennier mellan sig, men ödet för dem samman och en kvinnas olycka blir en annan kvinnas lycka.

© 2018 Bokförlaget NoNa (Lydbog) ISBN: 9789188107329 © 2018 Bokförlaget NoNa (E-bog) ISBN: 9789188107312 Originaltitel: The Letter Oversætter: Emma Leonard, Anna Aronsson

Opdag mere af

Andre kan også lide...