PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
4468 Anmeldelser
4.37
Serie
Del 3 af 6
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
19T 22M

Bastarden

Forfatter: Tonny Gulløv Oplæser: Stefan Sauk Lydbog og E-bog

Del tre i den episka vikingaserien Tusenårsriket!

Året är 955 och Harald Blåtands försök att ena Danmark verkar vara ett misslyckande redan från början. Otto den store vill tvångskristna eller döda sina hedniska och oregerliga grannar i norr och skickar därför en armé till Jylland. Nu är det upp till Ulv Palnatoke att stoppa honom. Harald Blåtand sänder Palnatoke och hans krigare till Danevirke för att bistå Håkon jarl i försvaret av Danmark, men som alltid går Ulv Palnatoke sin egen väg. Han utkämpar det största sjöslaget som danerna skådat och gör det på sitt eget vis, något som Harald absolut inte kan ställa sig bakom. Men är Palnatokes trots och galenskap tillräckligt för att besegra den mäktigaste kejsaren i Midgård?

BASTARDEN är del 3 i TUSENÅRSRIKET, en spännande och underhållande serie om en tid då danerna – i strävan efter rikedom, skaldernas lovprisning och evig ära – ständigt stred mot varandra och otaliga andra folkslag.

© 2020 Bokförlaget NoNa (Lydbog) ISBN: 9789188901477 © 2020 Bokförlaget NoNa (E-bog) ISBN: 9789189177451 Originaltitel: Bastarden Oversætter: Elisabet Fredholm

Opdag mere af

Andre kan også lide...