Bag murene Prøvelyt

Bag murene

Prøv gratis

Bag murene

Forfatter:
Lars Ahn
Oplæser:
Dan Schlosser
Lydbog
E-bog

Mie bor i Danmark, og en dag får hun en opringning om, at hendes onkel, Erik, er forsvundet. Da hun giver sig til at undersøge, hvad der er sket, finder hun Eriks dagbog. Erik ville egentlig være forfatter, men da han har haft svært ved at få sine bøger udgivet, har han i stedet taget job som murer. Det fremgår af dagbogen, at det job har ført til en uhyggelig bibeskæftigelse. Et bijob, som har betydet, at han har fået held med sine bøger. Har Eriks forsvinding noget med hans bijob at gøre? Og har det også betydning for Mies liv?

Sprog:
Dansk
Kategori:
Thriller

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storytel Original
Udgivet:
2018-10-31
Længde:
47M
ISBN:
9789178599981

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Storytel Original
Udgivet:
2018-10-31
ISBN:
9789178607686

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"