PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
723 Anmeldelser
3.56
Sprog
Svensk
Kategori
Romantik
Længde
6T 13M

Allt att vinna

Forfatter: Sofia Fritzson Oplæser: Callin Öhrvall Delmar Lydbog og E-bog

Oliver Lundin bryr sig bara om två saker i livet. Den ena är hans pappas gamla Mustang - den andra är hans lillebror Isak. Det är för Isak han sliter i bilverkstaden, dag ut och dag in, i hopp om att brodern ska få ett bättre liv. Fram tills dess måste Olivers behov sättas åt sidan. Han har helt enkelt varken tid eller ork att fokusera på något annat.

Alicia Reyes har alltid levt ett privilegierat liv. I staden finns knappt en människa som inte känner till hennes förmögna familj och deras bilfirma. Kanske är det därför hon fastnat för det hisnande och förbjudna i streetracingen. När hon kör ett lopp finns det inget som kan stoppa henne - och inget går upp emot adrenalinkicken efteråt. Inget i hela världen.

Av en slump råkar Oliver och Alicia en kväll befinna sig på samma bar i den lilla staden. Det blir första gången deras vägar korsas - men långt ifrån den sista.

Sofia Fritzson, född 1984, är en svensk författare från Svenljunga. Hon är framförallt aktiv inom romance-genren och har en förkärlek för lyckliga slut.

© 2021 SAGA Egmont (Lydbog) ISBN: 9788726947885 © 2021 Seraf Förlag (E-bog) ISBN: 9789188487841

Opdag mere af