PRØV 6 MÅNEDER TIL HALV PRIS Aktivér tilbud
5333 Anmeldelser
4.29
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
10T 28M

Alla blommor i Paris

Forfatter: Sarah Jio Oplæser: Viktoria Flodström Lydbog og E-bog

När amerikanska Caroline vaknar upp på ett sjukhus i Paris har hon få minnen av sitt förflutna. Först när hon skjutsas hem till sin lägenhet på Rue Cler inser hon att hon lever ett tillbakadraget och ensamt liv i den stora våningen. Hon tycker sig minnas en man och ett barn, men var är de?

Sextio år tidigare, i ett nazistockuperat Paris, försöker unga änkan Céline bygga upp ett liv för sig själv och sin dotter, samtidigt som hon jobbar i sin fars blomsterbutik. Men när en tysk officer får reda på hennes judiska arv kastas hon in i en livsfarlig lek. Och för att rädda sin dotter måste hon offra allt.

När Caroline hittar brev från Céline inser hon att den stora lägenheten döljer stora hemligheter. Kan hon nysta upp husets historia – samtidigt som hon upptäcker sin egen?

Alla blommor i Paris är en gripande och vacker roman som rör sig mellan nutid och fyrtiotalets Frankrike, och som handlar om krigets mörker, föräldraskapets kamp och spirande förälskelse.

© 2021 Printz Publishing (Lydbog) ISBN: 9789177713579 © 2021 Printz Publishing (E-bog) ISBN: 9789177713562 Originaltitel: All the Flowers In Paris

Opdag mere af