Prøvelyt
Avdelning 73 - Sofie Sarenbrant

Avdelning 73

Avdelning 73

4.04 19087 5 Forfatter: Sofie Sarenbrant Oplæser: Katarina Ewerlöf
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
När kriminalinspektör Emma Sköld vaknar upp på sjukhuset har hon ingen aning om vad som har hänt. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter med sambon Kristoffer och åkte till stallet. Emma får reda på att hon har varit med om en ridolycka, att hon har legat i koma i fem månader. Läkarna kan inte lova att hon någonsin kommer kunna gå igen. Under Emmas frånvaro har Kristoffers före detta flickvän klivit in i rollen som ny mamma, en uppgift hon absolut inte vill lämna ifrån sig. För att hålla ett vakande öga på Emma har hon tagit jobb på sjukhuset.

Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära. Emma har en känsla av att något inte stämmer, och hon försöker febrilt tvinga fram minnen av olyckan. Hon blir alltmer övertygad om att ett brott har begåtts och ber sin kollega Nyllet om hjälp att ta reda på sanningen. Varför skulle någon vilja göra henne illa? Och vem är den främmande kvinnan som dyker upp i hennes drömmar hela tiden?

Avdelning 73 är en ny och krypande kuslig deckare av Sofie Sarenbrant. Det är den fjärde fristående boken om kriminalinspektör Emma Sköld.
Sprog: Svensk Kategori: Krimier Serie: Emma Sköld: 4 Oversætter:

Mere info om lydbogen:

Forlag: Word Audio Publishing
Udgivet: 2015-04-21
Længde: 9T 9M
ISBN: 9789187885181

Mere info om e-bogen:

Forlag: Massolit förlag
Udgivet: 2015-04-13
ISBN: 9789187783227
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 14 dage gratis