21. december: Jeg kommer hjem til jul – en erotisk julekalender Prøvelyt

21. december: Jeg kommer hjem til jul – en erotisk julekalender

Prøv gratis

21. december: Jeg kommer hjem til jul – en erotisk julekalender

Forfatter:
Malin Edholm
Oplæser:
Louise Davidsen
Lydbog
E-bog

Olav bor til daglig i København i et queerkollektiv. Nu er han taget hjem til den lille by, han han er opvokset, for at fejre jul. I år har han sagt ja til at tage med sin gamle gymnasieveninde i byen den 25. december – noget, han normalt plejer at undgå, da han er skrækslagen for at gense sine gamle skolekammerater. Men én tanke har han svært ved at slippe; kommer Sebastian?

Malin Edholm har en bachelor i kønsstudier. Hun elsker at skrive erotiske noveller med en feministisk og revolutionerende vinkel.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Erotik
Oversætter:
Maja Pedersen

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lust
Udgivet:
2021-11-23
Længde:
44M
ISBN:
9788726761474

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lust
Udgivet:
2021-11-23
ISBN:
9788726761276

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"