Prøvelyt
Fjärilsrummet - Lucinda Riley

Fjärilsrummet

Fjärilsrummet

4.33 2282 5 Forfatter: Lucinda Riley Oplæser: Gunilla Leining
Findes som lydbog.
Findes som e-bog.
Ett fantastiskt hus. En kärleksfull barndom. En förkrossande hemlighet.

Posy Montague fyller snart sjuttio år och bor fortfarande i sitt vackra familjehem, Admiral House, i Suffolk. Här tillbringade hon sin barndom och här har hon själv uppfostrat sina barn. Men trots alla fina minnen och den fantastiska trädgård hon själv har skapat, inser Posy att hon inte längre kan blunda för verkligheten. Huset håller på att förfalla och hon måste sälja det.

Men beslutet skjuts upp när hon blir allt mer indragen i sina vuxna söners komplicerade liv. Och som om inte det vore nog dyker plötsligt Freddie upp - hennes stora kärlek som övergav henne för femtio år sedan. Posy har svårt att lita på honom, och det hon inte vet är att både Freddie och Admiral House döljer en fruktansvärd hemlighet.

... perfekt sommarläsning! - Daily Mail

... en varm och härlig kärleksroman. - Prima Magazine

Fjärilsrummet är ett familjedrama med ett mörkt och fängslande mysterium i sitt centrum. en välskriven och berörande hyllning till familjen, kärleken och de band som förenar oss. - Lancashire Evening Post

Lucinda Riley är mest känd för De sju systrarna-serien, som har blivit ett globalt fenomen och inte minst gjort stor succé här i Sverige. Fjärilsrummet är en fristående roman.
Sprog: Svensk Kategori: Romaner Originaltitel: The Butterfly Room Oversætter: Johanna Svartström

Mere info om lydbogen:

Forlag: Strawberry Förlag
Udgivet: 2020-04-27
Længde: 15T 12M
ISBN: 9789189057364

Mere info om e-bogen:

Forlag: Strawberry Förlag
Udgivet: 2020-04-17
ISBN: 9789189057357
Kommentarer

Stream på farten

Lyt og læs, hvor og når det passer dig - med Mofibo har du altid dit helt eget bibliotek i lommen. Start din gratis prøveperiode i dag.

Prøv 14 dage gratis