Öarna Prøvelyt

Öarna

Prøv gratis

Öarna

Forfatter:
Amitav Ghosh
Oplæser:
Harald Leander
Lydbog
E-bog

Ny roman av Amitav Ghosh. Hyllad i utländska och svenska medier. "Rafflande samtidsroman", DN. "En av årets riktigt stora överraskningar", Kulturnytt SR. Uppläsare: Harald Leander.

Bundook. Vapen. Ett vanligt ord, men ett som vänder upp och ner på Dean Dattas liv. Han tvingas överge sitt stillsamma liv i New York som handlare i sällsynta böcker och ge sig ut på en resa utöver det vanliga; en resa som tar honom från Indien till Los Angeles och Venedig. Öarna är berättelsen om en värld på randen till katastrof, om allt större folkförflyttningar och om ostoppbar förändring. Men det är också en berättelse om hopp, om kärlek och tilltro till framtiden.

Amitav Ghosh är en flerfaldigt prisbelönad författare. Han har bland annat tidigare skrivit Sea of Poppies (nominerad för Man Booker Prize), som är den första delen i den hyllade Ibis-trilogin.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Oversætter:
Ylva Gislén

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Palaver press
Udgivet:
2020-06-04
Længde:
11T 45M
ISBN:
9789198565812

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Palaver press
Udgivet:
2020-02-12
ISBN:
9789198565768

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"