963 Anmeldelser
3.6
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
10T 5M

Änkornas begravningsbyrå

Forfatter: Johanna Nilsson Oplæser: Klara Zimmergren Lydbog og E-bog

Tre änkor, med mycket olika bakgrund, träffas via en sorgegrupp. De befinner sig alla i en utsatt situation i livet och behöver en förändring – så de beslutar sig för att starta en begravningsbyrå tillsammans!

Huvudpersonen Betty, 51, har tre barn, jobbar i delidisken på ICA, lider av svåra klimakterieproblem och har extrem fobi för döden. Dessutom är hon helt barskrapad, då hennes man lämnade stora skulder efter sig. Den före detta prästen Viveka, 42, tycks förakta allt och alla men har en vass humor och en ännu vassare hjärna. Eva, 74, är trions mammafigur, som med klokhet och värme överbryggar alla hinder.

“Död med Glöd” blir namnet på begravningsbyrån, som är tänkt att erbjuda något alldeles nytänkande och speciellt. Men det blir inte okomplicerat, eftersom de helt och hållet saknar erfarenhet, och eftersom de alla tre brottas med mörka hemligheter som hotar att avslöjas …

Änkornas begravningsbyrå är en varm och humoristisk berättelse om sorg, hopp och oväntad vänskap. Den är skriven av Johanna Nilsson, som även ligger bakom succéserien Summer Karlsson.

© 2020 Storytel Original (Lydbog) ISBN: 9789180240413 © 2020 Storytel Original (E-bog) ISBN: 9789180240420

Opdag mere af

Andre kan også lide...