Älska nästan

Älska nästan

Älska nästan

Forfatter:
Anna-Greta Winberg
E-bog

Familjen är för många det mest centrala i livet. För vissa betyder den allt och för andra är den något man helst vill glömma. Att det finns otaliga variationer på hur en familj kan se ut, framstår som alldeles självklart i denna novellsamling av Anna-Greta Winberg. Vi får träffa tonåringen Tobbe på skärgårdssemestern, följa med en nervös pappa på fika med sin dotter och lära känna den barnkära men excentriska Helga. Totalt rymmer samlingen åtta färgstarka noveller, där familjen i alla dess olika skepnader är central. "Älska nästan" är både underhållande och rörande om vartannat, en läsupplevelse utöver det vanliga, för såväl unga som gamla.

Anna-Greta Winberg (1920-2007) var en svensk journalist och författare från Stockholm. Hon har bl.a. skrivit krönikor för Damernas värld och utkommit med såväl vuxen- som ungdomsböcker. Ibland skrev hon även under pseudonymen Harriet Malmberg.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Noveller

Mere info om e-bogen:

Forlag:
SAGA Egmont
Udgivet:
2021-08-26
ISBN:
9788726923285

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"