Vitello bliver forretningsmand: Vitello #5 Prøvelyt

Vitello bliver forretningsmand: Vitello #5

Prøv gratis

Vitello bliver forretningsmand: Vitello #5

Oplæser:
Nicolas Bro
Lydbog

Mor og Vitello ser en dreng i fjernsynet, som har tjent over en million kroner, selv om han ikke en gang er fyldt 18 år. Drengen siger: ”Man skal bare købe billigt og sælge dyrt.” Det synes Vitello lyder nemt, så han løber straks ud for at finde noget at købe billigt og sælge dyrt …

I Lyt&læs-udgaven af "Vitello bliver forretningsmand" bliver teksten læst højt samtidig med, at børnene kan bladre i bogens sider og de flotte illustrationer. Men man kan også vælge at læse teksten selv og se på de flotte billeder.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger
Serie:
Vitello: 5

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Gyldendal
Udgivet:
2014-05-21
Længde:
8M
ISBN:
9788702166811

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"