Tysta rop Prøvelyt

Tysta rop

Prøv gratis

Tysta rop

Forfatter:
Angela Marsons
Oplæser:
Anna Maria Käll
Lydbog
E-bog

Runt en grav i skogen står fem personer samlade. Graven är grund och liten och de har alla hjälpt till att gräva. Många år senare hittas en kvinna strypt. Hon är det första offret i en rad av brutala mordfall. Kriminalkommissarie Kim Stone inser snart att den hon jagar är en mördare vars dödande pågått under decennier - en gärningsman som måste stoppas innan fler lik påträffas. För att sätta fast mördaren måste Stone konfrontera sina egna inre demoner, men klarar hon det innan det är för sent? 'Tysta rop' är den första deckaren i en serie om kriminalkommissarie Kim Stone.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2017-10-17
Længde:
11T 33M
ISBN:
9789177791690

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2017-10-09
ISBN:
9789177791164

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"