Talismanens gåta Prøvelyt

Talismanens gåta

Prøv gratis

Talismanens gåta

Forfatter:
Peter O’Donnell
Oplæser:
Anna Maria Käll
Lydbog

El Mico var den kraft som låg bakom varje större brott som begicks runt Medelhavets kuster. Han bevakade allt som hände och planerade därefter. Ingen kunde peka ut honom - han existerade mest som ett namn. När Modesty utför en döende mans sista önskan iakttar El Mico varje rörelse hon gör. Skulle hon skulle kunna leda dem till en skatt av ofattbart värde? Sida vid sida med sin vän och vapendragare Willie Garvin och den oskuldsfulle engelske läkaren Giles Pennyfeather står Modesty snart öga mot öga med ovanliga och sällsynt farliga förbrytare.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Originaltitel:
The Xanadu Talisman
Oversætter:
Gabriel Setterborg

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Storyside
Udgivet:
2017-01-05
Længde:
11T 33M
ISBN:
9789176133248

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"