Svarta nätter Prøvelyt

Svarta nätter

Prøv gratis

Svarta nätter

Forfatter:
Ingemar Dahl
Oplæser:
Ludvig Josephson
Lydbog
E-bog

Ett tillfälligt asylboende planeras i den lilla byn Banafjäl utanför Örnsköldsvik. Till en början verkar allting gå bra, men snart utbryter flera anlagda bränder och byn delas upp i två motstridiga läger.
När ett anslag sätts upp med fem kända ansikten från byn och texten ”En ska bort” börjar arkeologen Sofia Hägglund ifrågasätta om hon verkligen ska sätta barnet hon bär på till världen. Och i takt med att dåden hopar sig börjar Leonard Bengtsson och Ronny Nyberg, Banafjäls kriminalpoliser, alltmer tvivla på den medmänsklighet de alltid har trott på.

”Svarta nätter” är femte delen i den så kallade Ö-vikserien. En psykologisk thriller om främlingsfientlighet, solidaritet och moraliska dilemman.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Word Audio Publishing
Udgivet:
2019-11-27
Længde:
9T 10M
ISBN:
9789178293452

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Word Audio Publishing
Udgivet:
2019-11-27
ISBN:
9789178297450

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"