Spökkameran 2 – Ljusklotets mysterium Prøvelyt

Spökkameran 2 – Ljusklotets mysterium

Prøv gratis

Spökkameran 2 – Ljusklotets mysterium

Forfatter:
Tobias Söderlund
Oplæser:
Ella Schartner
Lydbog
E-bog

VANESSA ÄR ALLDELES pirrig inför nyårsresan till Gotland. Tillsammans med Martins familj ska hon och pappa bo på Katthamra gård, som sägs vara hemsökt. Dessutom ska pojkvännen Abbe följa med. Hon tar med sig kameran, den som kan filma spöken, trots varningarna hon fått från dess förra ägare. Kanske kan hon lyckas fånga ett spöke på film igen och bli Youtube-kändis på riktigt!

Men resan blir läskig på ett helt annat sätt än väntat. Under en utflykt till Martebo dyker ett stort ljusklot upp från ingenstans. Och när det försvinner är en ur sällskapet borta. Ingen förstår någonting, men kameran har snappat upp något som alla andra missat ...

Sprog:
Svensk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Rabén & Sjögren
Udgivet:
2020-10-16
Længde:
5T 33M
ISBN:
9789129724684

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Rabén & Sjögren
Udgivet:
2020-04-17
ISBN:
9789129724677

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"