PRØV 14 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
48 Anmeldelser
4.4
Serie
Del 15 af 23
Sprog
Svensk
Kategori
Børnebøger
Længde
2T 31M

Själen

Forfatter: Disney Oplæser: Oscar Askelöf Lydbog og E-bog

Joe Gardner drömmer om att bli en känd jazzpianist. Det är hans passion och hans syfte i livet! En dag får han chansen, men en hemsk olycka sätter stopp för planerna.
Joe hamnar i Det Stora Före, där nya själar tilldelas sina personligheter, egenheter och intressen innan de skickas ner till Jorden. Joe blir på villovägar mentor åt själ 22, som definitivt inte vill bli människa och hamna på Jorden. Det vill däremot Joe, väldigt gärna! Tillsammans slår de sig ihop och lär sig nya saker, om sig själva och livet.

Filmen som denna boken är baserad på anses av många vara en av Disneys bästa filmer genom tiderna, och är älskad av barn och vuxna världen över. Den vann bland annat en Oscar-statyett för "Bästa animerade film" år 2021.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och lutad dig tillbaka - det är dags för äventyr!

© 2021 SAGA Kids (Lydbog) ISBN: 9788726815368 © 2021 SAGA Egmont (E-bog) ISBN: 9788726938340 Oversætter: Emma Majberger

Opdag mere af