Sallys far gider ikke at være voksen

Sallys far gider ikke at være voksen

Sallys far gider ikke at være voksen

Forfatter:
Thomas Brunstrøm
E-bog

Sallys far gider ikke være voksen er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

Sally er træt af at være barn. Man skal alt muligt kedeligt, og de voksne bestemmer alting. Sallys far er til gengæld træt af at være voksen. En dag bytter de, så Sally skal være den voksne, og Sallys far skal være barnet. Sally skal både hente far på arbejde, købe ind og lave mad. Sallys far skal til gengæld tidligt i seng. Det bliver en meget mærkelig dag.

Fra ca. 4 år

Flere bøger i samme serie:

Dengang Sallys var dreng
Sallys far gider ikke være voksen
Sallys fra er sygt pinlig
Sallys far bander (... ad helvedet til)
Sallys fars fede ferie

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2019-08-15
ISBN:
9788711918845

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"