Sallys far er en dårlig taber

Sallys far er en dårlig taber

Sallys far er en dårlig taber

Forfatter:
Thomas Brunstrøm
E-bog

Sallys far er en dårlig taber er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

Sallys far kan overhale enhver, når han er ude at cykle. Han er også den, der kan spise flest flødeboller og den hurtigste, når de løber om kap. Og hver gang han vinder, praler han helt vildt. Det er faktisk rimelig irriterende! Men når Sally brokker sig, så kalder far hende bare for en dårlig taber. Det er på tide, at Sallys far lærer, hvordan det føles. Men først skal Sally jo vinde over ham, og det viser sig faktisk at være ret svært.

Fra ca. 4 år

Flere bøger i samme serie:

Dengang Sallys far var dreng
Sallys far gider ikke være voksen
Sallys far er sygt pinlig
Sallys far bander (... ad helvedet til)
Sallys fars fede ferie
Sallys far er langt ude i skoven
Sallys far kringler julen

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2020-11-23
ISBN:
9788711989203

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"