Sallys far bander (ad helvede til)

Sallys far bander (ad helvede til)

Sallys far bander (ad helvede til)

Forfatter:
Thomas Brunstrøm
E-bog

Sallys far bander (ad helvede til) er en del af den populære billedbogsserie om Sallys far af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen.

Sally vil gerne i Tivoli og prøve alle rutsjebanerne og karrusellerne. Far vil sådan set også gerne i Tivoli - han elsker nemlig candyfloss og is og sodavand og brændte mandler, og han er også verdensmester i radiobil, siger han. Problemet er bare, at det er alt for dyrt at tage i Tivoli. Men da Sally hører om noget, der hedder en bandekasse, får hun en idé ...

Fra ca. 4 år

Flere bøger i samme serie:

Dengang Sallys far var dreng
Sallys far gider ikke være voksen
Sallys far er sygt pinlig
Sallys fars fede ferie

Sprog:
Dansk
Kategori:
Børnebøger

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Carlsen
Udgivet:
2019-03-13
ISBN:
9788711915349

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"