Sömn Prøvelyt

Sömn

Sömn

Forfatter:
C.L. Taylor
Oplæser:
Mimmi Kandler
Lydbog
E-bog

Anna vill inget annat än att kunna sova. Men överväldigande sömnlöshet, nattliga fasor och minnen av den där fruktansvärda kvällen gör det omöjligt. Om hon ändå inte känt sig så skyldig …
För att undfly sitt förflutna tar Anna jobb på den ensligt belägna skotska ön Rum, men när sju gäster anländer förvandlas det som från början var en tillflykt undan världen till en livsfarlig mardröm.
Alla gästerna har var sin hemlighet, men en av dem ljuger – om vem personen är och varför den är på ön. Det bor en mördare på Bay View Hotel. Och den har siktat in sig på Anna.

Sju gäster. Sju hemligheter. En mördare.
Törs du falla i sömn?

"Se upp! Sömn ger inte det som står på utsidan: jag låg vaken frampå småtimmarna av dess mörka och snåriga förtrollning."
Fiona Barton

"Ett klassiskt upplägg med en paranoid huvudperson och mustiga misstänkta. Jättebra bok!"
Steve Cavanagh

"Mörk och oroande. Det här är en bok jag kommer att minnas länge."
Rachel Abbott

"Extremt läskig, atmosfärrik och komplex."
Claire Douglas

Författaren C.L. Taylor återfinns på Sunday Times bästsäljarlista och har skrivit fem fängslande, fristående psykologiska thrillers. Hennes prisbelönta böcker har sålts i mer än en miljon exemplar, legat etta på alla e-boksplattformar och översatts till fler än 20 språk; även TV-rättigheter har sålts. Hon bor i Bristol tillsammans med sin partner och sin son.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Originaltitel:
Sleep
Oversætter:
Lottie Eriksson

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Jentas SE
Udgivet:
2021-02-05
Længde:
9T 33M
ISBN:
9788742802250

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Jentas SE
Udgivet:
2021-02-05
ISBN:
9788742802243

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"