Rädd att flyga Prøvelyt

Rädd att flyga

Rädd att flyga

Forfatter:
Erica Jong
Oplæser:
Léonie Vincent
Lydbog

Isadora Wing är rädd för att flyga. Den där känslan av att tappa fotfästet, att lämna den invanda tryggheten och låta ödet styra. Så känner hon när hon sätter sig på planet till New York för att åka till en psykoanalytikerkongress i Wien. Men så börjar en svindlande erotisk luftcirkus över Europa, som långt senare slutar på ett äventyrligt hotell i Paris. Hennes demoniska älskare Adrian Goodlove har lämnat henne och återvänt till det stilla livet med sin familj.

Det odödliga uttrycket "det knapplösa knullet" myntades i Erica Jongs feministbibel från 1973. Den slog ner som en bomb i sin samtid, på grund av sin frispråkighet och sin öppenhet kring framför allt kvinnlig sexualitet. Numera är den en modern klassiker.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Originaltitel:
Fear of Flying
Oversætter:
Annika Preis

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2020-06-26
Længde:
14T 51M
ISBN:
9789113107707

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"