Rör mig inte Prøvelyt

Rör mig inte

Rör mig inte

Forfatter:
Tahereh Mafi
Oplæser:
Disa Östrand
Lydbog
E-bog

INGEN VET VARFÖR Juliettes beröring är dödlig. Och så länge hon sitter inlåst och inte kan skada någon är det ingen som bryr sig om det heller. Världen har för fullt upp med att falla sönder för att ha tid med en 17-årig, trasig och inbunden tjej. Svält och sjukdomar decimerar befolkningen, fåglarna flyger inte längre och molnen har fel färg. Återetablissemanget sa att bara de kunde ställa saker till rätta igen, och de låste in Juliette i en cell. Nu har så många människor dött att de överlevande viskar om krig. Och Återetablissemanget ändrar sig. Kanske är Juliette mer än en pinad själ i en giftig kropp. Kanske är hon precis vad de behöver just nu. Juliette tvingas välja: bli ett vapen i Återetablissemangets tjänst. Eller slåss mot dem.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fantasy & SciFi
Originaltitel:
Shatter Me
Oversætter:
Carina Jansson

Mere info om lydbogen:

Forlag:
B. Wahlströms Bokförlag
Udgivet:
2019-09-27
Længde:
9T 28M
ISBN:
9789132211997

Mere info om e-bogen:

Forlag:
B. Wahlströms Bokförlag
Udgivet:
2017-05-03
ISBN:
9789132161643

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"