Pow wow

Pow wow

Pow wow

Forfatter:
Tommy Orange
E-bog

En nykter Jacquie Red Feather försöker hitta tillbaka till familjen hon lämnat bakom sig. Det är därför hon är där.
Edwin letar efter sin riktiga pappa.
Opal Viola Victoria Bear Shield är där för att se den unge Orvil dansa. Han har lärt sig traditionell indiandans på YouTube och ska uppträda offentligt för första gången.
De är alla där för Big Oakland Pow wows festligheter. De kommer att få uppleva gemenskap och heliga traditioner. Men också förlust, uppoffring och hjältemod.
Tommy Oranges vildsinta, vredgade, roliga och lyriska debut liknar inget annat.

Romanen brottas med ett komplext och smärtsamt förflutet, ett arv som bär på lika delar skönhet och andlighet tillsammans med beroendets, våldets och självmordets ok. Orange har hyllats som en ny röst i den amerikanska samtidslitteraturen och det talas redan om boken som en modern klassiker.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Originaltitel:
There, there
Oversætter:
Eva Åsefeldt

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Bokförlaget Polaris
Udgivet:
2019-01-17
ISBN:
9789188647962

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"