Pigen med den gule hat

Pigen med den gule hat

Pigen med den gule hat

Forfatter:
Cornell Woolrich
E-bog

Efter et skænderi smækker Henderson med døren for at forsvinde ud i New Yorks gader. Han trænger til lidt fred for sin sure kone, glemme sit sørgelige ægteskab og more sig lidt i byen. Han tilbringer aftenen med en anden kvinde – en kvinde med en helt særlig gul hat. Men da Henderson vender hjem, er der gæster i lejligheden: Et par hårdkogte betjente og et lig, som er hans kones. Hvem har et bedre motiv end Henderson? Heldigvis har Henderson et vandtæt alibi. Tror han. For pigen med den gule hat er sporløst forsvundet.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Krimier
Oversætter:
Arne Petersen

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Rosenkilde & Bahnhof
Udgivet:
2014-04-14
ISBN:
9788771285468

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"