På eventyr i højlandet

På eventyr i højlandet

På eventyr i højlandet

E-bog

Lige siden en traumatisk hændelse har lady Regina levet en skyggetilværelse. Fordi hun er bange for ægteskab og intimitet går hun tøvende med til at blive forlovet med den mand, som hendes fader insisterer på. Men da hendes kommende ægtemand svigter hende, tager hendes barndomsven Dalton, lord Camford, rollen på sig! Dalton begynder at nå ind til hendes behov og begær. Men netop som det ser ud til, at Reginas liv er ved at blive komplet … vil hendes hemmelighed så få det hele til at falde fra hinanden?

Sprog:
Dansk
Kategori:
Romantik

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Harlequin
Udgivet:
2021-10-01
ISBN:
9789150794229

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"