Operation Ormens huvud : kriminalroman Prøvelyt

Operation Ormens huvud : kriminalroman

Prøv gratis

Operation Ormens huvud : kriminalroman

Forfatter:
Christina Wahldén
Lydbog
E-bog

Kinesiska barn försvinner spårlöst från flyktingförläggningar i Sverige och en organisation misstänks för att illegalt smuggla barn som svart arbetskraft från Kina till Europa. Kriminalinspektör Hedvig Ek vid Nationella insatsstyrkan dras in i Operation Ormens huvud, en internationell utredning som ska stoppa vad som misstänks vara regelrätt slavarbete. För att kunna spåra människosmugglaren Zhou Hualong måste de jobba undercover och det måste ske nu.

Operation Ormens huvud är den tredje boken i deckarserien om Hedvig Ek och Rafael Flores Alba och än en gång bottnar Christina Wahldéns kriminalroman i verkliga händelser. Operation Ormens huvud handlar om de 97 kinesiska barn som kom till Sverige och försvann för några år sedan.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Krimier

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2020-04-25
Længde:
8T 13M
ISBN:
9789113108698

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Wahlström & Widstrand
Udgivet:
2015-11-02
ISBN:
9789146231042

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"