473 Anmeldelser
4.06
Sprog
Svensk
Kategori
Personlig udvikling
Længde
2T 33M

NLP kommunikation och det personliga ledarskapet-Träna din hjärna att vara bäst när det gäller

Forfatter: Camilla Gyllensvan Oplæser: Camilla Gyllensvan Lydbog og E-bog

Vill du:
Komma förbi hinder och rädslor?
Lära dig hur Du kan förstå dig själv och andra? 
Sätta upp mål och nå dem?
NLP är konsten att förstå och påverka andra och används idag av människor över hela världen.

Vad är NLP? Vad är skillnaden som gör skillnad?Har du någonsin funderat över var det är som gör att vissa människor lyckas med vad de än tar sig för? Eller har du någon gång grubblat över varför du inte kommit dit du hade tänkt dig?
Med stor sannolikhet har du gjort det, fast å andra sidan har du någon gång lagt märke till att du kommer hela vägen till målet utan att du ens behövde lägga manken till? Hur kom det sig? Vad var det egentligen vi tänkte, kände och upplevde? Finns det i själva verket någon skillnad som gör skillnad?

NLP är ett tillvägagångsätt med verktyg och tekniker som är lätta att ta till sig. Dessa verktyg hjälper dig förändra dina tankar och beteenden, snabbt och med bestående resultat.
Du får lära dig utnyttja dina resurser bättre, sätta upp engagerande mål och nå dem. Kommunicera bättre, och förstå andra utifrån ditt syfte. Lägga bort ovanor, komma över hinder och rädslor. Inspirera dig själv och andra att göra nya saker, tänka de tankar varje person helst vill tänka!
Med hjälp av NLP kan du få tillgång till praktiska färdigheter som används bland annat av framstående kommunikatörer eftersom utmärkt kommunikation ligger till grund för skapandet av resultat. NLP-tekniker har visat sig vara ovärderliga för såväl personlig utveckling som professionellt mästerskap. Den här grundläggande e-boken tillhandahåller verktyg som kan hjälpa dig att förändra det du önskar i din tillvaro, vilket i sin tur leder till att du kan uppnå det du vill.
När du vässar din förmåga att kommunicera ökar du din effektivitet samt förbättrar ditt ledarskap och dina resultat. När du lär dig hur kommunikation fungerar, och beslutar dig för att utveckla din kommunikation, så kommer du att märka skillnad. Din förmåga att förstå andra och påverka andra utvecklas och blir bättre.
Och ja, du kan faktiskt lära dig att styra ditt medvetande och skapa helt nya resultat.

© 2018 Mindboozt Publications (Lydbog) ISBN: 9789188739018 © 2017 Mindboozt Publications (E-bog) ISBN: 9789188739001

Opdag mere af