Meditationens hemligheter: För personlig utveckling och inre frid Prøvelyt

Meditationens hemligheter: För personlig utveckling och inre frid

Prøv gratis

Meditationens hemligheter: För personlig utveckling och inre frid

Forfatter:
davidji
Oplæser:
Kim Wesén
Lydbog
E-bog

På bara några minuter lär Meditationens hemligheter dig att meditera och att leva ett lyckligare, enklare och mer tillfredsställande liv.
Under tusentals år har människor försökt nå fram till stillheten och tystnaden som finns i deras inre för att hitta sitt djupaste själv. I Meditationens hemligheter visar Davidji vägen dit. Han gör metoden begriplig och leder dig ut på en storslagen resa in i ditt eget medvetande. Oavsett om meditation är något nytt för dig, om du krismediterar eller om du har mediterat i åratal, kommer den här boken att lyfta din praktik, och ditt liv, till nästa nivå.
Det här är Deepak Chopras lärling Davidjis grundläggande bok om meditation. Han berättar om sin egen resa till uppvaknande och utforskar de positiva effekter som meditation kan ha på din fysiska hälsa, dina relationer, ditt känslomässiga välbefinnande och andliga liv.

Sprog:
Svensk
Originaltitel:
Secrets of Meditation
Oversætter:
Birgitta Karlström

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2020-05-19
Længde:
9T 29M
ISBN:
9789176796238

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2020-06-18
ISBN:
9789176796436

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"