McMaffia Prøvelyt

McMaffia

Prøv gratis

McMaffia

Forfatter:
Misha Glenny
Oplæser:
Tomas Bolme
Lydbog

Vapenhandel, narkotikahandel, prostitution och trafficking utgör uppskattningsvis hela tjugo procent av världens BNP. McMaffia visar hur den organiserade brottsligheten på många sätt har sipprat in i våra liv utan att vi är medvetna om det. De sanna historierna bidrar till bokens driv och gör den bitvis till en riktig nagelbitare. Vi får följa Misha Glenny till vitt skilda miljöer runt om i världen från överdriven lyx till den mest bottenlösa misär. Vi möter cyberbovar, Yakuza maffiosos, knark , vapen och kvinnohandlare på alla kontinenter. Misha Glenny, f. 1958, är journalist, författare och historiker.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Fakta
Originaltitel:
McMafia: Crime without frontiers
Oversætter:
Hans Magnusson

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Norstedts
Udgivet:
2009-08-01
Længde:
19T 58M
ISBN:
9789113025100

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"