Jul i Sankt Anna: Lucka 1 Prøvelyt

Jul i Sankt Anna: Lucka 1

Prøv gratis

Jul i Sankt Anna: Lucka 1

Forfatter:
Eleonor Sager
Oplæser:
Hanna Dorsin
Lydbog

Obs! Det här är avsnitt 1 av 24 i julkalendern. För den som istället vill lyssna på hela boken i en enda samlad ljudbok, sök efter "Jul i Sankt Anna (HELA ROMANEN)".

Julen närmar sig i Sankt Anna och i blomsterbutiken där Matilda Stjärne jobbar är det fullt av hyacinter och amaryllis. Matilda älskar julen, men inte i år. Hon är nybliven singel, och har inte berättat det för sina föräldrar ännu eftersom mamma Lillian kommer att sörja uppbrottet mer än Matilda själv. Storebror Andreas driver en framgångsrik reklambyrå och borde vara lycklig. Men något skaver i hans och sambon Valeries förhållande och balansen i livet svajar. Mellansyster Daphne har ett cv längre än ett Ullaredskvitto, men inget jobb och hon misströstar. När hon erbjuds jobb i barndomsstaden tvekar Daphne, Sankt Anna är fullt av obearbetade tonårsdraman. Men, kontot ekar tomt och hon åker. December i Sankt Anna är lika gnistrande och granbarrsdoftande som alltid, men för syskonen Stjärne förändras allt den här julen.

Omslagsfoto: Jens Söderblom

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2021-12-01
Længde:
1T 20M
ISBN:
9789180188036

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"