Jag ljuger ibland Prøvelyt

Jag ljuger ibland

Prøv gratis

Jag ljuger ibland

Forfatter:
Alice Feeney
Oplæser:
Anna Maria Käll
Lydbog

Det finns tre saker du bör veta om mig: Jag ligger i koma. Min man älskar mig inte längre. Jag ljuger ibland.

Amber Reynolds ligger i koma. Hon har inget minne av hur hon hamnade på sjukhus, men hon vet att det inte var någon olycka. Livrädd, och fångad i sin egen kropp, försöker hon pussla ihop minnena av vad som hände veckan innan.

Amber har insett att hon har en make som inte längre älskar henne, en syster som döljer en mörk hemlighet och ett ex som inte kan släppa taget. Någon av dem ljuger, men kan Amber lista ut vem? Och kan hon tvinga sig själv att vakna upp innan det är försent?

Jag ljuger ibland är en nagelbitande psykologisk thriller från debutanten Alice Feeney, som tidigare har arbetat som journalist och reporter på BBC i England. En spänningsroman som hyllats av både kritiker och läsare.

"En modig och originell författarröst jag älskade denna bok!" Clare Mackintosh

"Twist efter twist kommer få dig att gapa och sen kommer slutet Smart, gripande och fantastiskt uppbyggd." Daily Express

"Intressant, originell och beroendeframkallande." The Daily Mail

"En tajt skriven thriller med ett slut som tvingar dig att börja om från början." Metro

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Originaltitel:
Sometimes I Lie
Oversætter:
Katarina Falk

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Printz Publishing
Udgivet:
2018-11-13
Længde:
10T 4M
ISBN:
9789177710776

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"