Ingenting är glömt Prøvelyt

Ingenting är glömt

Prøv gratis

Ingenting är glömt

Forfatter:
Adam Sarafis
Oplæser:
Viktor Åkerblom
Lydbog
E-bog

En ung man hittas död på ett bibliotek i Auckland, Nya Zeeland. Polisen är övertygad om självmord, men mannens nära vän misstänker mord. Hon vet att han skrev på ett bokmanuskript där något oerhört skulle avslöjas.

Sam Hallberg, med ett förflutet som expert på terrorism, tar sig an fallet. Han leds allt djupare in i en korrumperad värld där inget är som han tror. Samtidigt misstänker affärsjournalisten
Lynette Church att hon är en smutsig politisk verksamhet på spåret. Med början i Nya Zeeland slingrar sig hennes sökande runt om i världen där maktfullkomliga personer och krigsförbrytare som utger sig för att vara hjältar från Irak tycks vara inblandade.

Första delen i den planerade Matakana-trilogin.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Thriller
Originaltitel:
Something is Rotten
Oversætter:
Ylva Mörk

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2015-08-17
Længde:
9T 21M
ISBN:
9789176790069

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Massolit förlag
Udgivet:
2015-08-17
ISBN:
9789187783784

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"