Finnigans ære

Finnigans ære

Finnigans ære

E-bog

En morder på dødsgangen. Et fuldemandsslagsmål på en spritbåd. En mand uden fortid. For politifolkene Ewert Grens og Sven Sundkvist er det svært at finde mening i det puslespil af en sag, der ligger foran dem, og som strækker sig fra dødsgangen i Ohio over Atlanten og ind i det stockholmske politis hovedkvarter. Det er en sag om Finnigans ære.
FINNIGANS ÆRE er en intens thriller, og det er den tredje bog om Ewert Grens og Sven Sundkvist, der denne gang bliver konfronteret med de værst tænkelige konsekvenser ved dødsstraf.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Krimier
Oversætter:
Jesper Klint Kistorp

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Modtryk
Udgivet:
2022-01-11
ISBN:
9788770076050

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"