Farlig forbindelse

Farlig forbindelse

Farlig forbindelse

Forfatter:
Louise Allen
E-bog

Farlig forbindelse

Intet kan slå den iltre lady Perdita Brooke ud af kurs … bortset fra det uventede gensyn med den fantastisk flotte Alistair Lyndon. Den romantiske unge mand, som Dita engang kendte, er nu en forhærdet libertiner, som tydeligvis ikke husker den lidenskabelige nat, de engang delte. Den nat står ellers lysende klart i Ditas erindring. Nu har hun muligheden for at genopfriske Alistairs hukommelse, men snart kommer hun ud, hvor hun ikke kan bunde.

Det burde være en sand fornøjelse at drille og ophidse ham, når hun nu sidder med alle esserne, men Alistair har en trumf i baghånden.

En romantisk kærlighedshistorie fra Harlequin

Sprog:
Dansk
Kategori:
Romantik

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Harlequin
Udgivet:
2014-03-01
ISBN:
9789150784268

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"