En trött mammas dagbok Prøvelyt

En trött mammas dagbok

Prøv gratis

En trött mammas dagbok

Forfatter:
Gill Sims
Oplæser:
Anja Lundqvist
Lydbog
E-bog

Det är dags för skolstart och mamma Ellen har bestämt sig: Det är nu det ska hända. Den här gången ska hon fixa det. Hon kommer att bli Årets mamma. Lätt! Allas matsäckar ska vara packade i förväg, barnen ska vara rena, utsövda och välkammade. I god tid ska hon ha flätat hår, packat nyttiga (och självklart hemlagade) snacks samt planerat och bokat in barnens alla fritidsaktiviteter. Dessutom ska hon ha en ängels tålamod, aldrig brusa upp – och definitivt inte svära. Problemet är bara det att Ellen ständigt försover sig, inte har en aning om hur man flätar hår, inte får ur sina barn mycket annat än uppgivna suckar och att hon ofta bränner vid maten. Faktum är att hon helst av allt bara vill ligga i soffan, dricka vin och muttra svordomar.

Sprog:
Svensk
Kategori:
Romaner
Originaltitel:
Why mommy drinks
Oversætter:
Emö Malmberg

Mere info om lydbogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2019-06-17
Længde:
10T 10M
ISBN:
9789178618088

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Lind & Co
Udgivet:
2019-06-17
ISBN:
9789177797982

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"