PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
1773 Anmeldelser
4.11
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
12T 39M

En sång för alla dom

Forfatter: Mike Gayle Oplæser: Fredde Granberg Lydbog og E-bog

Varje vecka pratar änkemannen Hubert Bird med sin dotter som är bosatt i Australien. Han berättar detaljerat om sin händelserika pension, med dagarna fyllda av goda vänner och upplyftande aktiviteter.

Men Hubert Bird ljuger.

Sanningen är att dagarna går utan att han träffar en enda själ. Det är enklare så. Men när dottern oväntat bestämmer sig för att komma hem till London på besök ställs hans tillvaro på ända. Nu står Hubert inför en till synes omöjlig uppgift: att få sitt verkliga liv att likna sitt uppdiktade liv innan sanningen kommer fram.

Längs vägen snubblar Hubert över en andra chans till kärlek, återupptar en sedan länge förlorad vänskap och anmäler sig till ett hektiskt aktivitetschema i PRO-föreningen, något som borde sätta en punkt för ensamheten en gång för alla.

En sång för alla dom är en stundtals rolig, ibland allvarlig men alltid varm och rörande skildring av kärlek, utanförskap, ålderdom och vänskap som inte bara kommer att charma dig, utan också påminna dig om att en vänlig handling från en främling kan förändra liv.

© 2021 Norstedts (Lydbog) ISBN: 9789113115887 © 2021 Norstedts (E-bog) ISBN: 9789113115870 Originaltitel: All the Lonely People Oversætter: Maria Bodner Gröön

Opdag mere af

Andre kan også lide...