En drømmemagers fødsel

En drømmemagers fødsel

En drømmemagers fødsel

E-bog

I tredje og sidste bind af sine afrikanske erindringer, En drømmemagers fødsel, skildrer Ngugi wa Thiong’o sine fire år som universitetsstuderende i Uganda 1960-64. Forfatteren i ham vågner, og han opdager at pennen kan være et våben. Uden for universitetets mure ændrer verden sig drastisk, de kolonialistiske imperier smuldrer, og da wa Thiong’o forlader universitetet i 1964, er det som borger i et selvstændigt Kenya. En stærk erindringsbog om de afgørende år i en ung mands liv, hvor han bliver til som forfatter.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Romaner

Mere info om e-bogen:

Forlag:
C&K
Udgivet:
2017-03-22
ISBN:
9788740045499

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"