Det Glemte Vesterbro

Det Glemte Vesterbro

Det Glemte Vesterbro

E-bog

DET GLEMTE VESTERBRO er et tilbageblik på en barndom i perioden fra 1945 til 1960 på Vesterbro i København. Der fortælles om en arbejderfamilies dagligdag i en forarmet bydel. Bogen når langt omkring og beskriver bl.a. skole og andre institutioner, forretninger, gader, biografer, Enghaveparken og andre rekreative områder. I et hårdt kvarter må bydelens mørke sider nødvendigvis også omtales: Drikkeri, arbejdsløshed, kriminalitet, prostitution, vold og fattigdom. Bogen er et vigtigt bidrag til Vesterbros lokalhistorie - skrevet af en en, der selv var der.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Fakta

Mere info om e-bogen:

Forlag:
HISTORIA
Udgivet:
2022-01-12
ISBN:
9788794284301

Lignende bøger

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"