4 MÅNEDER MED 50% RABAT! Aktiver tilbuddet
109 Anmeldelser
3.84
Serie
Del 1 af 1
Sprog
Svensk
Kategori
Fantasy & SciFi
Længde
8T 40M

Den röda falken

Forfatter: Caroline Hurtig Oplæser: Helena Zetterman Lydbog og E-bog

En falk faller inte …
… de svävar.

Livia Falk är Göteborgs bästa jägare. Hon har dedikerat sitt liv åt att jaga och eliminera främmande. Monster som besitter mänskliga kroppar och tar död på själen.

Hon har siktet inställt på att befria världen från denna invasion, men under ett uppdrag sker något oväntat. Händelsen är startskottet för ett äventyr som tar Livia ner i Europa, till Paris och Rom. Ju mer hon lär sig om världen utanför hennes Göteborg, desto mer börjar Livia tvivla på sig själv och sitt kall.

Vem är det riktiga monstret?
Främmande eller hon själv?

Den röda falken är en historisk fantasyroman som utspelar sig i en fallen värld. Boken är helt fristående och Caroline Hurtigs åttonde roman.

"Wow vilken läsupplevelse! Den röda falken var så fängslande och jag ville inte att den skulle ta slut och Livia har blivit en av mina absoluta favoritkaraktärer! Läs den!" – Jasmine, @bokugglor

"Caroline Hurtig säger jag ofta är en av mina favoritförfattare - och de tåls att sägas igen. För hon är verkligen helt fantastisk på att komma på berättelser, skapa karaktärer och bygga kemi mellan dem. Jag hade kunnat läsa Hurtigs inköpslistor och gett dem fem stjärnor." – Jennifer, @jenlovebooks

© 2021 Seraf Förlag (Lydbog) ISBN: 9789188487926 © 2020 Seraf Förlag (E-bog) ISBN: 9789188487629

Opdag mere af