PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
832 Anmeldelser
3.87
Serie
Del 1 af 7
Sprog
Svensk
Kategori
Romaner
Længde
2T 58M

De sju systrarna (lättläst) : Maias bok

Forfatter: Lucinda Riley Oplæser: Viktoria Flodström Lydbog og E-bog

Sju systrar som symboliserar varsin stjärna i Plejaderna. Sju starka kvinnor som är väldigt olika, men som alla söker sitt ursprung. Nu finns Lucinda Rileys läsarsuccé om de sju systrarna som lättläst!

I den första delen får vi följa Maia, den enda systern som bor kvar i det vackra barndomshemmet Atlantis vid Genèvesjön. Systrarnas adoptivfar, miljardären Pa Salt, har precis dött på ett mystiskt sätt. Pa Salt har skrivit brev med ledtrådar till systrarna som leder dem på varsin resa mot deras olika ursprung.

Maias brev för henne till Rio de Janeiro. Väl där tar ytterligare ledtrådar henne tillbaka i tiden till 1920-talets Paris. En släktsaga rullas upp där den kända Kristusstatyn har en viktig roll. På sin resa träffar Maia författaren Floriano Quintelas. Ska den mest ansvarsfulla av systrarna våga låta sig svepas med av kärleken?

Översatt och bearbetad av Hanna Wallsten.

© 2021 Bokförlaget Hedvig (Lydbog) ISBN: 9789179711399 © 2021 Bokförlaget Hedvig (E-bog) ISBN: 9789179711207 Originaltitel: The Seven Sisters Oversætter: Gabriella Andersson

Opdag mere af

Andre kan også lide...