PRØV 30 DAGE GRATIS Aktiver tilbuddet
15 Anmeldelser
4.07
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier

Daisy i kedjor

Forfatter: Sharon Bolton E-bog

»Sharon Bolton är mästare i att bygga upp skräckstämningar.« Lotta Olsson, DN

»Utan tvekan är detta en av de bästa böcker jag har läst i år!« Betyg 5 av 5 - A Bookaholic Swede

Berömda mördare har fanklubbar.
Hamish Wolfe är inte annorlunda. Han kommer att sitta inspärrad resten av livet för att ha kidnappat och mördat tre kvinnor - och får mängder av beundrarbrev varje dag. Han är snygg, karismatisk och har en stor övertalningsförmåga. Hans beundrare är säkra på att han är oskyldig. Och på att han är deras drömmars man.
Vem skulle gå med i en sådan fanklubb?
Maggie Rose är advokat och bästsäljande true crime-författare, lika tillbakadragen som hon är framgångsrik. Hon tar bara de fall hon vet att hon kommer vinna. Hamish vill ha Rose som sin advokat. Han vill att hon ska förändra hans öde. Hon är övertygad om att hon är immun mot den charm som den här sortens man kan besitta.
Men kanske är Hamish Wolfe annorlunda.

SHARON BOLTON, född i Lancashire i England, är en av Storbritanniens mest hyllade deckarförfattare. 2014 mottog hon The Dagger in the Library från Crime Writers Association för sitt samlade författarskap. Hennes roman Odödlig korades av Lotta Olsson i DN till »en av de 100 bästa deckarna genom tiderna« och hon har nominerats flera gånger till Svenska Deckarakademins pris för Bästa översatta kriminalroman.

»Bolton är en fängslande berättare med levande, härjade karaktärer.« Peter James

»Bolton har en fantastisk förmåga att med väldigt få ord måla mycket tydliga bilder.« Betyg: 4 av 5 - Bokföring enligt Monika

»Jag har gillat alla böcker jag läst av Sharon Bolton och den här står ut lite extra.« Läsvärd eller inte?

© 2016 Modernista (E-bog) ISBN: 9789177011590 Oversætter: Lilian Fredriksson, Gabriel Setterborg

Andre kan også lide...