PRØV 7 DAGE GRATIS Prøv 7 dage gratis
1933 Anmeldelser
3.7
Serie
Del 1 af 3
Sprog
Svensk
Kategori
Krimier
Længde
10T 35M

Död för dig

Forfatter: Mikaela Bley Oplæser: Mikaela Bley Lydbog og E-bog

Caroline och Gustav lever det perfekta livet. Överklastjejen från Djursholm i Stockholm som blivit hyllad skådespelare och gift sig med sitt livs kärlek, den geniförklarade och framgångsrike entreprenören som vuxit upp under enkla förhållanden i Rosengård i Malmö. De har allt de någonsin drömt om - familj, lycka, framgång, pengar, ett stort socialt nätverk och många som följer deras drömliv i sociala medier. Men vad skulle hända om de berövades allt?

En varm dag i början av augusti försvinner den gravida Caroline tillsammans med parets två små döttrar spårlöst från deras exklusiva strandvilla i Malmö. Omständigheterna kring försvinnandet förbryllar polisen som inleder en brottsutredning. Ett massivt sökpådrag drar igång under ledning av Henrik Hedin och Leia Kaplan, två av Sveriges främsta brottsutredare.

Snart står det klart att inget är vad det synes vara - det blir en kamp mot klockan där insatserna blir allt högre och överraskningarna blir fler och fler.

Död för dig är den första delen i The Killer-serien med brottsutredaren Henrik "The Killer" Hedin i huvudrollen, det tidigare fotbollsproffset som sadlat om till polis och blivit en av Sveriges främsta och mest omtalade utredare, känd för sitt kompromisslösa spel och starka rättspatos.

”Skicklig underhållning och god spänning”
UNT

Denna version av ”Död för dig” tas bort ur tjänsten den 8 december 2022 och ersätts av en ny.

© 2021 Norstedts (Lydbog) ISBN: 9789113112978 © 2021 Norstedts (E-bog) ISBN: 9789113112817

Opdag mere af