Box 21

Box 21

Box 21

E-bog

Lydia Grajauskas vil aldrig glemme hans ansigt. Ansigtet på den menneskehandler, der bragte hende til Stockholm. Manden der var ansvarlig for tre års tvangsprostitution og slaveri.
Ewert Grens vil aldrig glemme hans navn. Navnet på den fange, den dag hans liv blev ødelagt: Manden der var ansvarlig for femogtyve års smerte.
Sverige vil aldrig glemme deres hævn.

BOX 21 er en åndeløst spændende thriller om, hvad der sker med mennesker, der får taget deres menneskeværd fra sig, og det er den anden bog om Ewert Grens og Sven Sundkvist.

Sprog:
Dansk
Kategori:
Krimier
Oversætter:
Jesper Klint Kistorp

Mere info om e-bogen:

Forlag:
Modtryk
Udgivet:
2022-01-11
ISBN:
9788770076074

  Lignende bøger

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"